06-51631189 brandenburg@victri.nl

Graag geef ik u een korte introductie van mijzelf en vertel ik u waar mijn kracht ligt. Bij alles wat ik doe staat de wens van de opdrachtgever voorop. Ik kijk door de gestelde vraag heen en kom zo tot het werkelijke probleem. Daarbij schuw ik het niet om buiten de kaders van de opdracht te kijken om te zorgen voor ‘de kers op de taart’. Ik toon initiatief en zorg ervoor dat u op efficiënte wijze het beste resultaat bereikt.

Ik stel prioriteiten, handel pragmatisch waar nodig. Wanneer ik mensen ondersteun of aanstuur doe ik dit op een positieve manier en ik pas mij makkelijk aan het team aan. Ik ben een teamplayer en een prettig persoon om mee samen te werken. Ik ben dan ook van mening dat het beste resultaat in een plezierige omgeving wordt bereikt. Ik heb een goed gevoel voor humor en houd van een grapje, maar ben serieus wanneer het nodig is.

Vanaf 1992 heb ik ervaring in de pensioen- en verzekeringswereld opgedaan, waarvan 17 jaar door middel van freelance opdrachten. Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan met administratie, ALM, beleggingsonderzoek, productontwikkeling en management. Deze ervaring heb ik aangevuld en uitgebreid tijdens de vele opdrachten die ik inmiddels volbracht heb. Dit varieert van consultancy tot modelbouw en productontwikkeling, en van zelfstandig werken tot medewerker of manager. Iedere volgende opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging.

Bekijk CV

Prophet Intermediate Level