06-51631189 brandenburg@victri.nl

Met plezier stel ik mijzelf aan u voor en vertel ik wat ik voor u kan betekenen. Door middel van een helikopterview kom ik binnen no-time tot de kern van een probleem en vorm ik een beeld van de complexiteit van het geheel. Zo maak ik een inschatting van de prioriteiten binnen het project. Ik kom efficiënt en to-the-point tot resultaten. Ik communiceer proactief met mijn opdrachtgever en houd daarbij altijd de doelstelling van het project èn het klantbelang voor ogen.

Ik ben flexibel van aard. Dit uit zich in de prettige omgang met collega’s maar ook in de wijze waarop ik mijn werkzaamheden uitvoer. Ik ben informeel aangelegd en stel me makkelijk open voor anderen. Ik voel snel aan wat anderen prettig vinden in de omgang en pas mij daar op aan. Als de situatie zich er voor leent houd ik van een beetje humor op zijn tijd.

Sinds 1991 werk ik op verschillende terreinen binnen de actuariële wereld. In al die jaren heb ik ontdekt dat ik graag nieuwe dingen oppak. Bijvoorbeeld nieuwe actuariële onderwerpen, of projecten bij nieuwe klanten. Ik wil graag in aanraking komen met voor mij nog onbekende gebieden binnen mijn vak. Ik ga geen uitdaging uit de weg.

Bekijk CV